Jobba helg...igen...

Tänk att det har gått en hel vecka igen sen jag skrev. Varför?? Tänker på att jag ska göra det, men kommer mig inte för det bara.

Håret vart klipp i söndags men inte slingat. Vi ska göra det en annan dag då Z inte hade alla saker som behövs hemma. Det vart en hel del prat om jobbet, situationen där. Det var inge roligt att höra. Tycker synd om dom.
På tisdagen hade dom ett möte med chefen som inte gick som dom hade tänkt sig. Jag vart arg och ledsen när jag fick höra det.
Nytt möte om 2 veckor, får se hur det har gått då. Det är inte meningen att folk ska må dåligt och bli ledsna på arbetet, det tycker inte jag är ok.

E har varit hemma sen i måndags då han hade feber, antagligen en släng efter sprutan.
Men ha fick gå idag i skolan. Troligtvis så behövde han det.

Själv har jag strykit och hängt upp gardiner i vardagsrummet och i allrummet. Bordet i köket har fått lite julstämmning oxå. Sen är det väl bara resten av sakerna som ska fram. Kan tycka att A kan hjälpa till med det.
Han och barnen ska till Ullis och baka pepparkakor i morgon =)

Själv ska jag jobba helg. Kväll idag och på söndag, dag på lördag. Jag är så less på att jobba varannan helg, det var bättre när det var 2 av 5. Men det är bara att se glad ut!!

Hoppas ni får en trevlig helg!!

Fredags mys =)

Jag på övervåningen, med FB och en flaska vin. Gott som bara den.
Nere så sitter E och tittar på när pappa spelar Assasins Creed 2. Tror att A har spelat hela dagen , då han hade stå dag. I morgon så lär E sitta där, om jag känner han rätt.

Dagen gick fort på jobbet som tur e.
A ska med jobbet till Jakobsberg i morgon på "utbildning", middag och bowling med öl. Själv ska jag sova så länge det går... Det lär ju märkas i morgon..haha!!

Fåfr väl se vad man hittar på, vore mysigt att gå till simhallen, men troligtvis så är man väl inte ensam där. Jag vågar inte låta E gå till killarnas själ än. Kanske hönsig, men jag gillar inte att inte kunna se vad som händer. Han är inte så stor än...eller är han det??
Skulle ha varit trevligt att haft manligt sällskap som kunde ha bytt om med honom, men pappa A gillar inte det...

Måste i morgon oxå ringa samtalet till en som jag ska ha hudvårdsklass med nästa helg. Om hon får ihop det. Jag får väl ta henne sj'lv annars och bygga på från där.

På söndag ska jag nog till Zahara och klippa och göra slingor. Det är behövligt. Vet inte varför jag tappar så grymt mkt hår just nu??
Stress??
Vitamin brist??
Allmänt dåligt tillstånd??
Vem vet...inte jag iaf =)
Men det ska bli skönt att få det gjort!!

Hatar över rubriken...

Det är så himla svårt att komma på nått bra att skriva där...tur att man inte är en författare, haha!

Det är så jäkla trist väder ute, så jag blir galen!! Har bara lust att krypa ner i sängen och stanna där. Men som vi alla vet så är det inte möjligt...tyvär. Men jag är nog inte ensam om det.
Det är mörkt straxt efter 15 på em, det är då mitt hjärnkontor stänger ner för dagen har jag märkt =).
Undrar bara hur det ska fortsätta?? Med tanke på att min mörker depression kommer i januari-februari nån gång.

Dagarna springer på i maklig takt hela tiden, man hinner inte me. Och när man väl är ledig, så har jag ingen lust eller ork till nått. Hur kul är det??

Som tur är så är förkylningen över. Gris sprutan tagen...så man får väl se när nästa kommer...

Jag jobbade i helgen som var och lördagen gick bra, söndagen vart jobbigare. Det är mkt spring, så på måndagen hade jag så förbajat ont i vaden, lite överansträngd då antagligen, så det vart lungt på tisdagen.
Alex med söta Tyra kom över och hämtade bröllops albumet och hon vart jätte glad. Hoppas bara hon är ärlig =).

Tvätt ligger så fint och väntar på mig i Ikea kassar, men det får bli i morgon.
Idag har jag hämtat beställningen från Mary Kay, så jag hoppas att 4 personer blir glada iaf.

Igår fick jag med Franci på en spa kväll på mary kay möte. Det vart mkt uppskatta. Vi behövde det, skulle va trevligt att ge det till alla mina arbetskamrater på 12 som mår piss just nu på jobbet. Dom ska ha ett möte med chefen den 25, så vi får se vad det leder till...

Fixat lite

Glömde ju skriva i förra inlägget att jag har gjort lite nytta idag. Jag var till tippen..igen med skräp, sen var jag och tog "grissprutan" och det sista jag gjorde va att lämna in en matta på tvätt. Sen vart det hem och plocka all tvätt, men jag har lämnat en kasse kvar och hoppas att jag tar den i morgon =).

Jag ska till Petra ikväll och titta på barnkläder. Hon har börjat sälja det på hemma vis som jag gör med mitt. Ska bli roligt!
Har tittat på nätet hur dom ser ut och vi får se om det är i min smak. Foffe har ju en hel del kläder efter Elliot än och jag kommer inte ihåg om hon har i Elliots storlek, för det blir till han i så fall. Kanske hittar julklapps kläder =), vem vet...

Dålig uppdatering

Så nu har jag målat klart möblerna och dom är på plats. Städdagen gick bra, tyvärr så regnade det inte, men jag var ute en sväng med Christoffer.

Sen har jag tagit mig igenom tre arbetsdagar för att nu vara ledig i 2. Jag ska jobba i helgen som kommer.
Det känns mindre kul. Men det går nog ändå!

Jag har nu lagt en order på MK, så den hoppas jag kommer i början på nästa vecka. Jag kan ju omöjligt lägga ut pengar innan jag har fått in dom. Det är ju lite frustrerande faktiskt. Jag skulle önska att det kom dagen efter att man har lagt den, som det gör på vissa fördetag. Med tanke på att jag får betala 200 kr för att dom ska skicka den oxå. Det är en hel del dumt tycker jag.
Tänk om man kunde få ändan ur vagnen så man kunde jobba på heltid med detta, slippa gå upp jätte tidigt och stressa dit och hem, sena middagar osv. Att själv kunna välja hur man vill lägga upp jobbet.
Men kruxet är ju att jag är så feg att fråga om nån är intresserad, att få ett nej! Men dom som har kommit längst har ju oxå fått flest nej.
Men jag vet ju att det är bra grejor som jag säljer! Så det jag måste göra är ju att boka in flera klasser, så att jag blir van med framförandet. Hur jag ska lägga upp tiden med ev blivande kunder eller medarbetare.

Det är jobbigt det där med självförtroendet. Jag skulle behöva vara med P som är vår Fristående Sales Director, eller N som är min team leader, för att kunna se hur dom gör. Jag har ju faktisk inte varit med någon gång utan har fått klarat av det själv...
Vi får se, det är ju bara jag som kan göra nått åt det.
Men det är drömmen just nu!


Projekt, om möblering

Jag fick för mig att ta tag i idén som jag hade, så nu är bäddsoffa och tv möbeln med tillbehör i Elliots rumm.
Foffe har fått lådor med diverse saker i som E grinade lite illa över att dom var där och inte i hanns rum. Men jag förklarade att det inte va några problem OM han skulle få för sig att leka med bilar, så var det bara att ta dom från Christoffers rum.
Sen att igår kväll så ville inte Ch ha E´s saker där, för det var ju inte hans....vad gör man, tur att det går över. Vi människor är ju vanedjur!

Nu står ett skrivbord (Elliots) och en byrå, som ska slipas och målas. Bokhyllerna har fått sig en genomgång oxå, då E´s böcker hamnade där me.

Tänk att allt ska ta sån tid innan man tar tag i saker. Men nu är det på G och jag tänker inte släppa det förrens det är färdigt.

Imorgon är det städdag i området och jag hoppas att det regnar lika mkt då som nu. Har ingen lust utan vill fortsätta med det jag har börjat med. Men vi får se i morgon =). Håll tummarna....haha!!!

Luftvärmepump installerad

Nu är den igång och det verkar som den funkar. Det känns friskare i luften här inne och blåser varm härlig luft =)
Maten står på spisen och jag hoppas att jag kommer i säng tidigt, för jag är skit trött. Det är väl medicinerna som gör det antar jag + att man inte är helt 100.

Nu snöar det igen. Kan väl hoppas att det inte kommer ner så mkt och att man har lite ork i morgon och släpa in bordet under tak, så att vi kan täcka över grejorna där.
Men är helt orkeslös hela tiden och tänker..."jag gör det sen". En sån gör det sen står i en blå kasse på golvet med ren tvätt oxå...
"Tar det sen"....

4 November

Burr!!
E gick till skolan själv i morse och jag skjutsade Foffe till Syrsan. Han måste få utlopp på sin energi, så han får vara där på dagarna fast jag är hemma. Annars så är det ganska svårt att kunna vila när man känner att det behövs. Kanske lite egoistiskt, men hur ska man annars göra för att kunna återhämta sig.
Just nu så håller en man på att installera en luftvärme pump. Jag hoppas värkligen att den kommer att vara vär pengarna som den kostar och att det kommer synas på elräkningen. Men jag vet ju att värmen inte är den största elboven här hemma, utan det är ju all elektronik som finna. Men det märks. På vintern så blir det ju så nedrans kallt här hemma. Det blåser rakt igenom huset då.

Jag har funderat lite på hur man skulle kunna göra om lite här hemma. I allrummet där uppe. Dels för att kunna Använda träningsapparaten, som i säg är jäkligt bra...om man nu använder den, ska kunna ha en bra plats där.
Att kunna få bort tv och spelhörnan. Kanske flytta in bäddsoffan och stora tv in till E och ut med skrivbordet i allrummet ist. Så kan jag ha en data och skriv hörna där. Än så sitter han aldrig där vid sitt skrivbord och skulle han behöva göra det för läxornas skull, så får han väl sitta där ute.
Vi får se hur man kan göra.

Snön har börjat falla ner nu. Får se hur länge den blir kvar och hur mycket som kommer.
Måste täcka över utemöblerna och våra cyklar under en pressenning. Alltid ute i sista minuten.
Bordet ligger på sniskan så fint på gräsmattan som den har gjort dom senaste månaderna. =)

Några punkter som ska göras idag...

Vart väckt vid 06.30 av lille man, som kröp ner i vår säng en liten stund.  Vi klev upp 7 för att väcka storebror som idag får gå till skolan. Sen att han kan gå hem direkt när det är slut känns bra.

Hostan har minskat betydligt, vilket är mycket positivt. Pencilinet kanske redan har börjat gjort verkan, men sen är det en otroligt bra hostmedicin, men man blir så nedrans trött av den.

Idag hade jag planerat detta:

* Att slänga kartonger och tidningar som fyller utrymmet under trappen.
* Att förbereda inför kvällen med Mary Kay.
* Dom ska instalera luftvärmepumpen idag mellan 12-14.
* Vila
* Åka till Svärmor och hålla en hudvårdsklass vid ca 17.

Fick inte till det med punkter som man ska kunna göra i inlägg...hmm, mysko!!


Blåsväder =)

Jag vaknade 5 idag, det blåser som bara den. Satt vid datorn lite och gjorde mig i ordning. Sen väckte jag barnen. E var så himelens hostig så jag bestämde att han fick va hemma och att jag sen vid 8 ringer vårdcentralen. Vi behöver hjälp för att bli av med denna skit.
Foffe han fick gå till dagis å leka av sig, han blir ju så frustrerad hemma och bråkar gärna med Elliot. Det uppskattas inte av storebror kan jag säga.

På vc fick vi recept till hostmedicin till hela familjen och pencilin till mig som jag tog ögona böj när jag kom hem. Det har börjat sätta sig i bihålorna och det är inge skönt!

Jag gick upp och läste i "Flickan som lekte med elden", den är inte alls lika seg som den förra va i början, utan jag skulle om jag orkade läsa hela boken på en gång =). Men det är jag för slö till..haha!!
Den är desutom alldeles för tjock.
Jag somnade efter en stund och vaknade av att jag drömde så nedrans konstigt. Var alldeles vimmelkantig efteråt.

Christoffer hämtade jag upp vid 16 tiden och då ville han som vanligt inte därifrån.
Jag lömde berätta att släpet som A hade lånat i helgen satt ju fint kvar på bilen. Och då jag inte är duktig på hur en sån fungerar så fick den fint sitta kvar. Det fick bära eller brista. Jag fick självklart utbrott då jag inte fick till det på parkeringen och trodde att jag aldrig skulle komma därifrån, men ta me f-n. Det gjorde jag. Så jäkla stolt. Men det var många svordommar och tanda gnissel innan jag fick till det.
Bak i bilen sitter lille man och säger så snällt, -"Pappa kan. pappa kan". -"Jo jag vet. Men han är inte här nu!!"
OJ va arg jag vart på honom, stackarn.
Men den hade A lämnat tillbaka medans jag och Elliot va hos läkaren. Tur det, hade inte fixat det en gång till =).

Imorgon så ska jag till svärmor och hålla en Mary Kay klass. Är lite nervös eftersom det blir tyvärr så sällan, så jag är inte så varm i kläderna. Noomi har ju lovat att hjälpa mig nån gång. Jag måste följa med henne, så jag får se hur hon gör.
Sen dök en tjej upp på FB igår som har gått i parallelklass i högstadiet med mig och frågade om jag fortfarande sålde MK. Hon var jätte intresserad, så vi kom fram till den 28 november. Sen är det en på jobbet som oxå ska ha en klass med mig. Det är hon och hennes mor, så det ska bli kul.

Jag hade fått en kommentar av en kär släkting som hade hittat mig. Jag blev jätte glad att den läs av nån annan än mig =). Det känns roligt eftersom jag gärna läser någras som jag vet skriver.

Nu ska jag släppa denna burk för idag. Det värker så in i baljan i mina axla nu, så det behövs!



En liten avslutning med solstrålen och lill monstret som häller vatten över huvudet själv =)








RSS 2.0