Frustrerad

Här sitter jag nu och börjar bli smått desperat... Jag håller på att försöka göra en beställning på Mary Kay. Det är sista dagen idag för augusti månad...och sid *j....n* vill inte funka. *F.n* va arg man kan bli!!! Jag har väntat på en inbetalning eftersom jag nu inte har en buffert. Det är flera som väntar på sina grejor och nu får dom vänta ett tag till. TYPIST!!!
Jag får göra ett nytt försök i morgon, inte så mkt att göra, tyvärr.

Det gick ganska så bra att lämna Ch idag. Det var skönt. Desutom så får jag tacka min lyckliga stjärna att jag vaknade 05.50, då jag hade varit så duktig att glömma sätta på väckarklockan. Ajja Tessan!!

Arbetsdagen gick fort, så det känns skönt. Jag jobbar på som vanligt, men jag känner inte att det är kul. Imorgon så är det 1 års jubileum för Aleris på T.B. Får se hur nästa år blir, med tanke på hur detta har varit.

Ja, ja...va e en bal på slottet??
Nu måste jag ta å hoppa i säng om jag ska hinna sommna innan A börjar dra timmer där uppe =)

Händelserik helg

Idag mår jag konstigt...Ont i kroppen och känner mig febrig, fast jag inte har det.??
Mysko. Men heter man Tessan så är man lättsmittad. Typist!
I torsdags så var Lotta snäll och hämtade mig vid tåget och skjutsade mig till Q8 där jag hämtade världens minsta hyrbil =). Jag fick lov att ha vagnen fram, för i bagage utrymmet så fick man knappt plats med två kassar och en plastpåse med varor=litet ytrymme.

Fredagen for iväg. det var skönt. Malin H stoppade in huvudet på jobbet och hon räddade min lördag. Jag frågade henne hur det gick med resan som hon ev skulle göra. Hon s ata  om det inte vart något så kunde hon gärna sitta barnvakt på kvällen....å så vart det!! Tack snälla Malin, du är en klippa!!!

Det vart ett rullspäckat schema för mig. Lämnade E hos mormor och sen Ch till Lottis som sen på eftermiddagen skulle på rock och blues festivalen i edsvik. Sen bar det av till Alexansras mamma, där dom gjorde sig klara för bröllopet. Det var en trevlig stund. Jag kom dit vid 11 tiden och 14.30 var Robbans bror och fru, Annas bror och fru, Annas mamma, maria och Micke mf. Sen var det några som jag inte hade träffat tidigare. Anders kom hem vid 21.30 och han dök upp vid 23 snåret på fyrhjulingen. Vi var kvar till ca 00.30. Jag var super trött så jag var nog lite låg.
Men det var god mat och trevligt sällskap.
När vi hade lämnat av H och M så for vi hem. E hade haft svårt att sova å han låg vaken på soffan när vi kom hem. Malin skjutsade jag hem för hon mådde inge bra, stackarn. Sen gjorde jag mig i ordning och jag somnade väldigt fort.

Lungt och skönt

Idag var jag faktiskt pigg...konstig kännsla. Det måste vara gårdagen som var orsaken att det känndes så. Ullis hämtade upp mig efter jobbet igår och så åkte vi hem till henne, åt, pratade och lyssnade på musik. Sen kom Lottis...vi ska på srip aerobik. Det var skit jobbigt och askul...men jag tyckte det var lite pinsamt. Är osmidig plus att man inte känner sig så sexig som man ska utspela. Men det var en otroligt roligt träningsätt som jag gärna gör om. Det känns idag i kroppen och det kommer garanterat kännas mer i morgon =).

Ullis frågade hur det kändes och jag svarade " som om man har varit ute och dansat fast man inte är bakis".

På jobbet har chefen gått ut nu med att jag inte kommer vara kvar. Känns konstigt, men jag orkar inte ödsla energi på det. Vi får se hur det går. Måste skicka mailet till Ark. Tar en dag i taget.

Anders köpte en ny mobil som jag hade tänkt att jag skulle ha, men han ville ha den. Trot eller ej!! Det är en enkel som säkert kommer funka bättre än någon av våra två senaste modeller. Men det återstår att se. Sen hämtade han barnen, for hem å packade. Så det var så skönt. Själv var jag snäll å tankade bilen så han skulle slippa. Idag kändes hans beteende så bra. Varför inte så jämt för? Allt blir mkt roligare då. 
Han åkte vi 18.30 tiden till Borlänge. Sen i morgon ska dom vidare till Timrå på atv träff. Jag saknar honom redan, men samtidigt ska jag inte ljuga om att jag tycker att det är otroligt skönt att sitta här själv.

Mitt stora problem är lördagen. Bröllopsfotografering. Alexandra och Christian ska bli äkta makar =). Super kul. Det tråkiga är att vi skulle ha gjort ett album till honom som morgongåva med fina bilder på A. Men hon har inte ringt heller och nu är det kört iaf. Jag kan ju inte komma loss. Får kanske göra ett senare i så fall. Men jag har ledsnat på att jaga folk, så jag anser att det är hennes val. Jag erbjöd mig bara.

Men saken är den....jag får ingen barnvakt. Alla är upptagna den dagen. Helind ska åka båt, kom det fram till slut. Tack! Är faktiskt besviken, för jag frågade om hjälp före att dom vart bjudna på det. Sen har vi svågern. Han är solo tills helgen då Hanna kommer hem...hon är utomlands med en kompis. Så dom har jag inte ens frågat. Jag förstod att folk skulle på rock och blues festivalen i Edsvik. Ullis ska på kusin bröllop och sen på konserten. Lottis ska oxå dit. Susannes dotter ska ev åka utomlands...mamma vet jag inte klarar eller orkar det. Men Älskade Lotus kom på att hon kunde fråga Summer....och hon ville ställa upp. Älskade barn. Hon har iaf Christoffer tills jag kommer från fotandet =).
Men Annas 40-års fest kan jag nog se mig i skyn efter. Så jäkla tråkit =(.
Har frågat Susanne, men jag räknar redan me att hon inte kan...eller vill.
Så ja, va gör man. Det får bli som det blir. Fotandet är det som jag får se fram emot!! 

Fett besviken!!

Så där! Nu ligger barnen och jag hoppas att Ch somnar snart. Första arbetsdagen är avklarad...och den kunde ha varit roligare. Jag var på gott humör i morse. Jag va med en av mina tanter till tandläkaren. Det var trevligt att få umgås lite med henne. Sen på em så fick jag komma in till chefen. Det var inte lika kul. Jag får inte fortsätta på tjänsten som driftledare....känns unket, ruttet. Nu när man har vant sig och framför allt så har jag ju inte fått chansen att ändra på bristerna som hon tyckte att jag har.  Sen säger hon att jag inte ska ta det personligt...hur ska man tolka det?? Känns förvirrande.
Jag ska den 1 oktober upp i huset igen. En från andra teamet ska ta min plats och jag valde att ta hennes tjänst. Det kan bara bli rörigare. Varför inte fått stannat kvar och att hon hjälpt oss som grupp att utvecklas och bli bättre?
Det är mkt kundklagomål hos oss på vår sida. Jag tror inte att det kommer att minskas bara för att hon gör på det här sättet. Sen känns det som allt som jag har gjort är bortkastat. Att jag har hjälp M med all data, våra listor och sätt att göra saker...Jag kännde att jag var tvungen att berätta för Ingrid. Hon vart arg och tyckte det var orättvist. Hon vet hur mycket tid och energi jag har lagt på det här. Men men. Va ska man göra?? Sen har hon mage och fråga hur jag känner över det här...Jag har ju inget annat val!!

Men det är bara att ta nya tag. Sen får jag söka nytt under tiden. Jag får se det här som en utveckling och erfarenhet rikare. Jag hoppas innerligt att dom kommer igång med hemsjukvården på Arkaden. Jag vill dit och det är snart!

Måndag morgon

Fy bubblan va trött jag är. Nu ska man till jobbet efter 4 veckors semester. Jag har inte skickat några vykort denna ledighet till mina boenden som jag brukar ha gjort. Lathet kanske? Jag lär nog få höra det iaf. Får berärra mer sen hur dagen vart.

Sängdaxt.

Jag handlade pizza på vägen till mammsen. Precis när vi kom till resaurangen så öste regnet ner, så jag och Foffe fick snällt vänta en stund tills det minskade.
Jag gick ut i garaget med mina två säckar och kom ut me två nya =). Ska bli spännande att se vad som finns där i. Om det är något som kommer kunna användas.
Sen bar det av till Ica, båda jag och mor behövde handla lite. På vägen så slängde vi hennes sopsortering oxå, så hon var nog nöjd, även fast besöket blev kort.

Våra Barn....
Nu är det så att den lilla sötnosen Christoffer är i 3-års trotsen...HJÄLP!!!!
Jag blir galen...hur ska det här sluta?? Det som skrämmer mig mest är: Hur kommer han bli vid 6-år? Vill jag veta det...Nä!
Det är konstant konflikt här hemma. Jag hoppas att det blir lite bättre nu när han börjar på dagis igen. Vi får se...
Elliot får ju sina utbrott oxå. Vi skakade hand på några pungter:
1. Läxor går före vänner och lek.
2. 19.30 ska han vara inne i veckorna, dels för att hinna ta en natta macka.
3. 20.00 ska han vara i sängen.
Det ska bli spännande att se hur mycket av det som kommer att stämma.  Han ska göra detta utan att bråka, skrika, slänga i dörrar mm.

Nu är det sängdax. Det var det redan vid 22 tiden, men men. Vi var å hämtade Anders lastbil oxå, plus att man fastnar lätt här.
I morgon börjar alvaret. Åter till jobbet. Upp kl 06.00. Blää!!!
Vi får som sagt se vad hösten har att erbjuda mig för möjligheter.
Natt natt!!!


Utrensning, Check!

Så där ja!
Nu har jag hunnit varit hos Ramo en stund. Hon fick unna sig en stund med att pyssla om sig själv =)
Hon hittade flera ögonskuggor som hon vart förtjust i, så nu ska hon ladda upp och förnya smink förrådet.
Hon vart superfin i dom blå färgerna tycker jag och hon vart jätte nöjd själv. Sånt är kul, att kunna göra någon annan glad och att få nån annan att må bra. Det gör gott för mig med!

Nu har jag fyllt två svarta sopsäckar  med E´s gamla kläder, så nu finns det plats att fylla på med det han hinner växa ur nu under hösten och vinter. Det är då han sticker i väg på längden. Varför vara som alla andra...haha!
Men det blir ju bara mindre och mindre kläder man kan spara eftersom det slit mer nu ju äldre dom blir. Hål i byxor framför allt.
Men det är ju skönt för Foffe mannen så kan ju han få mera nytt =)
Så nu bär det av till min kära mor. E gick hem till en kompis och A for iväg och ska fixa larmet på den nya fyrhjulingen och Ch får följa med mig. Då blir mormor glad!!

Sista dagen på semester!

Så nu har jag fixat till lite med denna sida. Det vart inte riktigt som jag hade tänkt mig...men men.

Nu måste jag ta och göra mig i ordning. Hade tänkt åkt till mor själv, utan barn. Det är lättare att umgås då och man blir inte lika störd. Ska ju ta med kläderna som E har växt ur. Jag får väl stoppa dom i en svart sopsäck tillsvidare. 

Hade ju tänkt hunnit med att åka till Ramu med make up som hon ville testa. Jag ska ju lägga en order på torsdag eller fredag hade jag tänkt. Det beror på om jag har fått in pengarna från alla.

Ullis ska ta mig och Lottis på strip aerobics på tisdag. Hmm...kan bara bli roligt! Hoppas bara att man kan röra sig på onsdagen sen...haha. Fortsättning följer =)

Sen...igen...

Nu har jag suttit och hållt på så länge med att skapa en egen designe på min nya blogg, men vissa saker blir inte som jag har tänkt mig. Men det är väl bara att fortsätta testa sig fram, det kanske blir bra till slut iaf.

I morgon så ska jag träffa min kära mamma. Jag ska ta med mig en massa urvuxna kläder från Elliot som sen stackars Christoffer får ärva. Men det är ju skönt att dom finns, jag ska inte klaga. Jag får nu rensa Ch´s garderob....igen. Jag var och vägde och mätte honom i torsdags och han vägde 15,8 kg och är 100,5 cm lång. Så st 98 är bara att plocka ut.
Jag ska ha en massa 104 hos mammsen, så det blir att ta hem dom igen och kolla igenom vad det är för något.

Det är slut på semestern snart. Arbetsdag på måndag....Ångest!!
Men det kommer nog gå bra ändå. synd bara att jag inte har fått mer energi under ledigheten. Kanske skulle behöva kolla upp blodvärdet? Vem vet.
Nu ska jag hoppa i säng och fortsätta läsa "Män som hatar kvinnor"


RSS 2.0