En händelserik vecka och helg...

Denna arbetsvecka vart ju inte mer än 4 dagar, så det var jätte skönt. Sen har jag tagit it komp för dom dagarna som är kvar denna månad. From den 1 oktober så är jag ner på 85% igen...Det är blandade känslor där, måste jag bara säga.
Det ska bli skönt att få tillbaka egentiden som jag inte har haft på ett år. Så det kanske inte var läge att ha den tjänsten som jag hade just nu.

Jag har fått bra hjälp utav dom som jag jobbat med på 14 sidan. Jag har ju inte jobbat med alla där förrut, så det är roligt. Nya pensionärer att ta hand om...och sen har jag som tur var M som driftledare.

I går så for jag och barnen till Rimbo där Anders redan var och körde 4-hjuling o skog och en jätte sandlåda =).
Barnen fick sin åktur och självklart så drog han med mig i full fart...
Det var som att åka en berg och dalbana, vilket vart så obehagligt att jag nästan var gråtfärdig när vi var klara. Men sen fick Elliot köra lite med pappa bakpå och han gillar detta skarpt.
Jag körde lite oxå och det var inte alls lika obehagligt, men tur att A satt bakpå =), man vet aldrig vad som hade kunnat hända annars.

     
Utfodring av barnen först. Christoffer hittade en hund att klappa på.
     




Det kändes skönt att sitta breved en stund och bara observera när killarna åkte.

Sen vid 19.30 så mötte jag upp svärmor och Anders fastrar på Globen. Det var "Ladys night".
Det var en jätte bra show måste jag säga. Bra komik, bra musik. Sen vart det lite taxi jobb innan jag skit hungrig kom hem och åt lite pizza kl 01 på natten =).

Idag var jag med E och handlade lite kläder i Stinsen. Han fick 2 par nya jeans och två långärmade t-shirts, nya kallingar som är som boxer shorts. Hoppas bara att killarna i klassen inte retar honom för dom nu. Det är ju helt sjukt att man ska behöva tänka på vad sina barn har på sig för att dom inte ska bli retade.
Imorgon ska E till simhallen med sin jumpa grupp, bara tvåor. Det ska bli kul att höra hur det gick.

Vi har fått ett mail utav E´s fröken, att han retas, lipar och är allmänt okonsentrerad och icke arbetsvillig just nu.... Så vi ska träffas i veckan. Känns jobbigt, men det är bra att dom tar tag i saker när det onte stämmer, men gör dom det med alla barn...märks det när dom gör fel???

Sista dagen i Ö-vik

Jag har haft det så skönt och mysigt dom här dagarna. Jag har hunnit träffat farmor två gånger vilket känns bra. Men jag skulle så gärna velat haft henne nära så man kunde ha träffat henne mer än en gång per år. Hon är ju 87 år nu och hon känner att det inte är som det ska längre. Det känns jobbig.



                      Men glad ser hon ut iaf.



               Så här vacker var hon när hon var ung!



     Farmor med min pappa i knät, dom ser lyckliga ut tycker jag!



Sen har jag ju fått bott hos min kära kusin. Dom har bjudit på god mat och vin, mycket trevligt sällskap och tak över huvudet. Tack så mycket!!

                                     







Det är inte lätt att knäppa en bra bild på mamma som alltid gör nån tokig. =)

Jag tog några bilder på kort som farmor har ståendes i hyllan.



              Mamma och pappa, snygga som få!!



                                Min farfar!

Nu ska jag hoppa i säng, så jag orkar köra hem mig och min mor igen! Jag längtar hem till min familj så in i bomben. Fy vad jag ska pussa på barnen och självklar min snygge make =).

Klant Tess!!

Sitter här och drar mig för att gå in i duschen....Ska iväg med mor och göra Ö-vik osäker =)
Vi kom upp vid 23 tiden i torsdags. Vi hämtade en hyrbil vid 17 tiden och passade på å åt innan vi stack. Vi var och hälsade på farmor en stund igår och ska dit en stund imorgon.

När jag skulle vis kusin min blogg så finns det längre inga bilder på den...kom ju sen på att min klant skalle hade ju tagit bort dom från stället som man lägger in bilderna på bloggen. Dom har jag självklart slängt från papperskorgen, så det blir till att lösa det sen när jag kommer hem. Alltid lär man sig nått nytt....och det har jag gjort nu. Ta inte bort bilder från arkivet!!!

Hjälp!!

Idag så var nog barnen mer pigga än vad jag var. När jag kom ner i tvättstugan så hörde jag ett konstigt ljud från varmvatten beredaren... Jag tog bort skyddet och såg då att det läckte från den. Typist, nu är den paj. Den är från 87 så det var väl dax, den har ju låtit konstigt ett tag också. Det var en man här som kollade och dom ska komma hit med en ny imorgon. Det blir ca 18000:-. Tack mor för att du hjälper oss, lovar att återgälla dig.

Nu ska jag ta på mig lite anständiga kläder och måla lite i ansiktet. Vi äter på Mc´Donalds ikväll. Vi har ju ingert varmvatten =)

Förkylningstid

Efter att ha haft Ch hemma igår, då jag själv inte mår bra, så valde jag att han fick va på dagis idag. Jag gick hem och sov från ca 9-13.30. Sitter vaken nu när jag igentligen borde ha lagt mig. känner mig dö trött. Har spelat Harry P och jobbat lite med Alex bilder. Blir hemma i morgon med. Tror att det blir hela veckan, så jag blir frisk till nästa vecka då jag och mor åker till Ö-vik.
Det ska bli så kul =)

Kalaset för Elliot

                    

Åtta-åringen!! Kalaset vart hos Farmor och farfar, då Anders är förkyld. Där var också Sofia och hennes Jonas, Thomas och mormor.
Han hade ju fått en Nintendo DS lite i sommras av mormor och nu fick han pengar till skor och ett par fingervantar av henne. Av Sofia, Jonas, Thomas och Hanna fick han Pokémon kort, en tröja och en skjorta och en handuk med spindelmannen på. Christoffer fick en handuk med Ferrari på. Av mormor Anna- Lisa fick han en slant och av farmor och farfar fick han ett spel till sin DS.



                  
                                                             
                         



                                                                               
Gudmor var snäll och hjälpte till med att blåsa ut ljusen.

                                                          

Han fick av oss nya Harry Potter spelet till PS3, han vart jätte glad =). Harry Kotter som Ch säger...haha!
Vi sjutsade hem kära mor och sen bar det av hem. Borta bra men hemma bäst!


Jag är hemma idag, känner mig inte alls pigg. Snoret rinner, små hostig och tempen är inte som den ska. Jag valde att vara hemma idag. Ch vart hemma han med då jag hörde hans hosta som inte är ok och sen har han lite temp han med. Men som alla vet så brukar vi vuxna må sämre vid förkylning än barn, dom kan vara vilda och leka som tokar, fast dom har feber och borde vila....
Vi får se hur denna dag blir.

Äntligen helg!

Denna vecka har varit lång och tråkig, det är inge kul på jobbet längre. Det beror på en viss person, nämner inga namn.

Igår fyllde min kära mor 70 år. Känns så konstigt... Men åren går fort, tyvärr. Snart är man ju 40 själv...haha, fy vad det låter gammalt.


 
              Denna fina bild tog Elliot med min mobil =)



                                        Elliot och Mormor!!


                                                   Jag och Christoffer som Elliot har tagit.


Idag så ska vi fira Elliot hos Eva och Håkan, då Anders inte är bra från förkylning eller vad han nu har. Vi andra är väl lite små förkylda men inte värre dock.
Får lov att knäppa lite bilder från kalaset och lägga in här.

Nu ska jag göra mig i ordning, för jag sitter fortfarande i morgonrocken =)


Åtta år sen =)




Idag är det 8 år sedan Elliot föddes. Det är otroligt va tiden springer ifrån en. På lördag så ska vi fira guldklimpen.

Anders klev upp samtidigt som oss. Han mådde inte bra. Han hade 38 grades feber stackarn. Han for iväg iaf och jobbade, men åkte sen hem igen vid 10 snåret.
Själv känner jag att det är nått på G. Det är ju höst nu, så vad kan man vänta sig...
Jag tog ut komp från tre men kom inte från jobbet förrens 15.20. Typist. Jag hämtade upp E först. Vi handlade lite mat, va på apoteket och sen fick han några pokemon kort.
Det vart köttfärslimpa och sen glass med maränger, strössel och chokladsås. Mums!!

RSS 2.0